Tots Sants amb núvols, boires, sol i plugims

El temps més assolellat del país serà al Pirineu, i més cobert, a les Terres de l'Ebre

Néstor GómezActualitzat

La situació atmosfèrica es manté una mica en terra de ningú. Lluny de les grans pertorbacions però amb un lleuger vent, que bufarà de mar cap a terra, responsable dels núvols que ens acompanyaran per Tots Sants.

Plugim i clarianes

El matí es llevarà amb núvols compactes al sud del país, amb alguns ruixats febles a les Terres de l'Ebre. Amb el pas de les hores els núvols es trencaran i deixaran la tarda amb el cel variable, amb els núvols més amenaçadors a les terres del sud del país. El temps més assolellat del dia serà al Pirineu, on lluirà amb algunes teranyines de núvols prims.

Petita pujada de les temperatures

L'ambient de primeres hores del matí serà molt similar als últims dies, amb fresca arreu. Només al Pirineu el cel serè afavorirà una matinada freda amb glaçades i grebrades als fons de les valls, sobretot a la Cerdanya, a les valls d'Àneu i a la Vall d'Aran. Al migdia, l'ambient serà entre fresc i suau, amb màximes que rondaran, les més altes, els 20 ºC.

I els propers dies...

Arriben dies de cel variable amb alguns núvols amenaçadors a prop de la costa. Les temperatures tiraran amunt amb força entre dijous i dissabte.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut