Sol, calor i poques nuvolades de tarda

L'aire fred de les capes altes es retira, i el sol tornarà a ser el gran dominador a la major part de Catalunya

Actualitzat

Dijous torna a ser un dia anticiclònic, i amb menys aire fred en altura. Les tempestes de tarda cediran el protagonisme al sol. La calor seguirà sense excessos.

Més sol

Hem tingut un cel assolellat en general al matí, amb alguns núvols baixos o boirines a punts d'interior del nord-est i del sud a primera hora. També estava més ennuvolat cap a  la Vall d'Aran.

El sol matinal donarà pas a una tarda estable en general, amb noves nuvolades d'evolució cap al Pirineu i al nord-est. Com l'aliment a les capes altes serà escàs, la majoria dels núvols no derivaran en ruixats. A tot estirar hi haurà algun fenomen puntual i minso cap al Pirineu oriental.

Calor

A primera hora hi havia valors una mica més baixos en conjunt, mentre que les màximes poden pujar 1 o 2ºC a punts del Prelitoral nord, el Pirineu i el nord-est. Però la pujada més forta i general encara es farà esperar unes hores.

I divendres...

Ens acostarem al cap de setmana amb un nou repunt de les temperatures, i amb un cel assolellat en conjunt. Les nuvolades quedaran concentrades de nou al Pirineu, on tornarà a augmentar la presència de ruixats.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut