Torna el sol i cauen les temperatures

Canvi de temps i canvis d'aires. Desem el paraigua per agafar l'abric.

Néstor GómezActualitzat

Després de dies amb temperatures altes, tant de dia com de nit, finalment ja ha arribat l'aire fred. La línia divisòria entre les dues masses d'aire va ser la responsable de les pluges intenses de la tarda de dimecres

 

 

Sol i boires

Les darreres pluges i nevades han marxat de matinada per les comarques de Girona, amb registres que han deixat fins a 20 l/m², i ara ja tenim un dia força tranquil i amb ressaca del temporal. El temps serà assolellat amb algunes teranyines de núvols prims. Els núvols no marxaran del tot del Pirineu de Lleida i del massís del Port. Si veieu des de casa o des del poble el Pirineu, veureu com ha canviat d'aspecte. A primera hora hi haurà força boires a l'interior.

Més fred

Aires nous han substituït la massa d'aire càlid dels darrers. Així doncs, caldrà abrigar-se. Les mínimes cauran entre 8 i 12 graus a tot l'interior del país i les glaçades tornaran a tot el Pirineu. Pel que fa a les màximes, les més altes del dia rondaran els 16 ºC. 

I els propers dies...

El temps de la recta final de setmana tindrà una mica de tot, sense repetir les pluges de les darreres hores i jornades. Les temperatures seran plenam,ent de tardor.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut