Temps suau i ruixats a la tarda

Obrim la porta de la inestabilitat amb ruixats que vindran de la mà d'un sistema frontal

Néstor GómezActualitzat

La gran pertorbació situada a l'oest de la península Ibèrica enviarà un sistema frontal, una mica actiu, cap a casa nostra. És una borrasca càlida situada molt al sud, a latituds de Portugal, que deixarà ruixats i mantindrà l'ambient suau.

Cel cada cop més cobert

Dues línies de núvols creuaran de sud a nord el país: una durant el matí, que serà inofensiva; i una altra a la tarda, amb pluges a l'oest del país. El sol lluirà amb una mica més de força a les comarques de Girona i les costaneres de Barcelona. En canvi, a la Franja de Ponent i a totes les comarques de l'extrem oest del país el cel estarà més cobert i i hi haurà precipitacions del front durant la tarda i vespre. Les pluges seran febles, tret de les valls Pirineu i Prepirineu encarades cap al sud, on es recolliran més de 20 l/m². Les pluges més important arribaran durant la propera matinada i demà a l'oest del país, seran més generals.

Temperatures estancades

Els núvols que ens acompanyaran durant la nit faran que la nit sigui ben suau, sense glaçades enlloc del país, incloses les zones altes del Pirineu. Pel que fa a les màximes, l'ambient serà ben suau i, malgrat els núvols, les temperatures més altes del país s'enfilaran cap als 28 ºC.

I els propers dies...

Durant la segona meitat de la setmana, el temps no acabarà de fer net, amb cel variable i alguns ruixats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut