Temps per gaudir amb ambient ben suau

Recta final de setmana d'estabilitat amb un paraigua que encara es mantindrà a l'armari

Néstor GómezActualitzat

Les altes pressions envairan tot el sud i centre continental i faran que les borrasques quedin aturades a les illes britàniques i a Escandinàvia. Sota aquest immens paraigua, anomenat "anticicló", no podem esperar res més que un temps més de setembre que d'octubre.

Sol i núvols baixos

Els matisos del dia a dia venen marcats per l'evolució i extensió de les boires matinals i els núvols baixos de la costa. Avui apareixen i, un cop més, les boires que s'estenen per les planes de l'interior, més l'Empordà i Terres de l'Ebre. Els núvols de primera hora del dia deixen el cel variable a la costa sud catalana, amb més núvols que sol a la Costa Daurada. La tarda serà radiant de sol amb alguns núvols sobre les muntanyes del prelitoral. No plourà.

Contrast tèrmic

La monotonia de l'estat del cel també es trasllada a les temperatures, que no oferiran gaires canvis respecte als darrers dies. Al matí s'imposa la fresca o el fred, mentre que la suavitat del migdia ens obligarà a anar amb màniga curta. Les temperatures més altes del dia tocaran els 30 ºC a ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre.

I els propers dies...

Poques novetats, mireu els detalls a "el temps per al pont".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut