Temps estable, sol i alguns núvols baixos

Mantenim l'estabilitat atmosfèrica un dia més, amb menys núvols i més sol

Gemma Puig/Néstor GómezActualitzat

Repetirem una nova jornada d'estabilitat, fins i tot amb menys núvols que ahir, i mantenim un dia més el temps assolellat i la caloreta al migdia. De matinada. les pluges han marxat per les Terres de l'Ebre direcció sud amb pluges generoses cap al delta. Als Alfacs s'han recollit 33 l/m² i a Alcanar 25.

Boires i núvols baixos al matí i al vespre

A primera hora sobretot i de nou al vespre, els núvols baixos i les boires seran present a les Terres de l'Ebre i també a la Catalunya Central, així com també al matí en algunes zones més enclotades del Pirineu. A la resta del país i durant tot el dia hi haurà un gran domini del sol. A la tarda creixeran poques nuvolades, i si ho fan seran totalment inofensives.

Temperatures sense canvis 

Matinada i primera hora del matí amb ambient fresc, sobretot a primera hora, principalment al Pirineu i Prepirineu, on caldrà la jaqueta abans de sortir de casa.

El migdia tornarà a ser ben agradable. Caloreta amb temperatures que tornaran a quedar entre els 23 i els 28 graus.

I els pròxims dies...

Els ruixats i les tempestes continuaran restringits al sud del País Valencià i les illes Balears. L'estabilitat a casa nostra es mantindrà fins al cap de setmana, quan tornaran els ruixats de tarda.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut