Barcelona

Temps d'hivern amb vent

És temps d'abric, bufanda i guants. El fred matinal arriba als 2 ºC a l'interior i cauen dels 10 a la costa. Avui la neu tornarà

Nestor GómezActualitzat

Una gran llengua d'aire fred envaeix tot Europa i entre avui i demà creuarà per sobre de Catalunya. Les temperatures fredes a les capes altes i mitjanes de l'atmosfera es traduirà amb valors d'hivern a tot el país

Sol, núvols i ruixats

Avui tindrem una mica de tot, només caldrà escollir l'indret per tenir un temps o un altre. El sol dominarà a Ponent i a la meitat sud del País. Els núvols baixos romandran durant el matí a les comarques de Girona i Catalunya Central i la neu tornarà aquesta tarda al Pirineu de Lleida a cotes de 800 metres, per sota d'aquesta cota a la Vall d'Aran. Al Pirineu de Girona i a l'interior de Barcelona i de Girona pot caure algun ruixat. El vent revifarà al vespre de mestral a les Terres de l'Ebre i de tramuntana a l'Empordà.

Temperatures baixes 

L'ambient fred ja l'hem notat de bon matí arreu del país. Les temperatures han baixat del 0 ºC al Pirineu, cap als 2 ºC a l'interior per sota dels 10 a la costa. Cap al migdia, potser tindrem les temperatures més fredes d'aquesta tongada d'aire fred, amb les temperatures més altes del país la l'entorn dels 16 ºC.

Pròxims dies

Es mantindrà el mateix temps. Dimarts amb algunes nevades al Pirineu, però sol i vent a la resta. Dimecres passarà un front que reactivarà la nevada, però ja en cotes més altes. Gairebé tota la setmana, vent del nord que bufarà fort.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut