Temps de tardor amb núvols, ruixats i més fresca

Castanyada amb temperatures més curtes, que ens farà acostar a la llar de foc

Néstor GómezActualitzat

Nit i matinada de ruixats a la costa on han descarregat 40 l/m² a Vallcarca, 28 l/m² a Cunit, 15 a Sitges i 11 a Castelldefels i Vilanova i la Geltrú. Les precipitacions no arribaran arreu de les comarques. El paraigua només farà servei a primeríssima hora a les comarques del litoral i prelitoral de les comarques de Barcelona i Tarragona.

Sol, núvols i ruixats

Dia humit i rúfol. Les precipitacions cauran entre el Vallès i el Camp de Tarragona, inclosa la costa central. Alguns d'aquests ruixats poden ser intensos i es mantindran actius fins a mig matí, després, desapareixeran. A partir de mig matí els núvols s'esberlaran i la tarda serà més assolellada. El temps més assolellat del dia correspondrà a les comarques del Pirineu.

Més fresca

Es manté la tendència del cap de setmana de descens de les temperatures, sobretot en les temperatures màximes. El matí serà fred a l'interior amb valors que baixaran per sota dels 10 ºC. Les temperatures diürnes cauran un parell de graus arreu, de manera que les temperatures més altes del dia tot just superaran una mica els 20 ºC.

I els propers dies...

El temps no acabarà de fer net. Continuaran els núvols a bona part del país i els ruixats al litoral. Les temperatures durant els propers dies jugaran a la muntanya russa, amb ascensos i descensos tèrmics.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut