Temps clàssic de primavera

Persisteix la situació de temps insegur, amb estones de sol, nuvolades i ruixats

Néstor GómezActualitzat

A poc a poc, al llarg de dijous i divendres, la gran pertorbació situada a l'Atlàntic durant tants dies marxarà cap al centre d'Europa. Aquest moviment de la pertorbació obrirà la porta a una nova situació del temps a partir de diumenge. Fins aleshores, paraigua al costat per si de cas.

Temps insegur

Les nuvolades han crescut amb força a partir del migdia a la meitat nord del país, amb ruixats i algunes tempestes al Pirineu, Prepirineu, Empordà i comarques que envolten el Montseny, les Guilleries i Collsacabra. Els ruixats poden caure puntualment a les muntanyes del prelitoral. Sembla que les pluges de la tarda són menys probables a Ponent i a les costes de Barcelona i Tarragona.

Temperatures sense canvis

Les temperatures es mantindran molt estancades, tant les mínimes com les màximes. De fred, en farà poc, només a les valls del Pirineu amb valors que rondaran els 4 ºC. A la costa l'ambient serà suau, amb temperatures matinals per sobre dels 10. Les temperatures del migdia seran molt agradables, amb màximes similars als valors dels darrers dies. Les més altes del país superaran els 20 ºC.

I els propers dies...

El temps de la recta final de setmana estarà dominat pel temps insegur, amb ruixats. És a partir de diumenge quan l'entrada de l'anticicló permetrà l'arribada de l'estabilitat i el bon temps per dies.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut