Temps anticlònic i suau

L'estiuet de Sant Martí es resisteix a marxar durant les hores centrals del dia.

Actualitzat

Avui, un anticicló centrat sobre Europa ens afectarà. Arrossegarà vents de llevant que alteraran lleugerament el mar amb onades de fins a un metre d'alçada. A bona part del continent, el temps serà estable.

Sol, alguns núvols baixos i boires matinals

Matí amb alguns núvols baixos a la costa i al prelitoral, seran més abundants cap a les Terres de l'Ebre, i la Costa Daurada i al litoral i prelitoral gironí. A la resta, farà sol amb algunes boires i boirines de primeres hores. La tarda, ens durà sol i núvols i al final del dia es poden iniciar els primers ruixats a comarques de marina.

Ambient suau

L'ambient serà suau, s'allarga l'estiuet de Sant Martí, tot i que poden baixar lleugerament les temperatures. Els valors màxims es mouran entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i entre els 15 i 20 ºC a la resta.

Els propers dies....

Dijous, el temps canvia. Una banda de ruixats pot descarregar sobre les comarques de Tarragona, Girona, i, de manera més dispersa, a altres zones del litoral i prelitoral. A la resta del país, seran molt aïllades. La cota de neu se situarà a 2.400 metres. Les temperatures no experimentaran grans canvis.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut