Temps amb núvols i alguna nevada fora del Pirineu

Un front ha creuat Catalunya i ha deixat una mica de neu en algunes zones poc habituals. La matinada ha estat freda, però amb glaçades menys intenses que les de dimecres

Néstor GómezActualitzat

Arriba un sistema frontal que pot deixar neu en indrets pocs habituals. No serà cap gran nevada, ni pels gruixos ni per l'extensió.

Núvols i neu

De bon matí, els núvols taparan gran part del país, només amb alguna tímida clariana a la costa de Girona. La neu començarà a caure feblement al Pirineu més occidental i al massís del Port. La nevada guanyarà terreny a partir del migdia, quan s'espera que arribi a zones de l'interior de Girona, nord de Barcelona a cotes d'uns 700 metres. La nevada serà més copiosa només al Pirineu occidental, mentre que a la resta serà feble. De matinada quedaran alguns ruixats puntuals entre la Costa Brava i costa Central.

Adéu a les glaçades intenses

De fred, en farà a primera hora, però sense repetir els valors tan baixos de dimecres. Les glaçades marxaran de la plana de Lleida i es concentraran al Pirineu i Catalunya Central. Les màximes, en canvi, es quedaran més curtes per l'absència de sol. Els valors més alts del dia rondaran els 14 ºC.

I els propers dies...

Divendres ens llevarem amb el terra moll des del cap de Begur fins al Maresme pels ruixats que cauran de matinada. Després, com a la resta del país, temps assolellat. El cap de setmana serà assolellat i amb temperatures més altes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut