Tarda mig ennuvolada

Diumenge, els núvols prims s'aniran retirant amb el pas de les hores i deixaran veure una mica el sol. La nova setmana ens portarà alguns canvis de cara a dilluns i dimarts.

Alberto AlcántaraActualitzat

Diumenge seguim dominats tímidament per l'anticicló. El flux de núvols prims es manté, però els núvols tendeixen a retirar-se. A partir de dilluns, la presència d'una imponent borrasca atlàntica començarà a notar-se a Catalunya. 

Més núvols al matí

La tendència del dia és a l'obertura de clarianes, però el matí encara ha estat marcat pel cel enterbolit o mig enteranyinat arreu, per la presència de núvols alts i mitjos, juntament amb alguns de baixos cap a la costa Daurada i algunes boires a les fondalades d'interior. A partir de mig matí, el sol ha començat a treure el nas. Les clarianes guanyaran territori per ponent al llarg de la tarda. Al final del dia, quedaran núvols residuals a punts de la costa i alguns de baixos cap al centre o sud del país.

Pocs canvis tèrmics

Les mínimes han pujat una mica arreu, tret d'alguns punts del Pirineu i prepirineu. Les màximes podran pujar lleugerament gràcies a la retirada parcial de la nuvolositat. No aniran més enllà d'uns 23ºC. 

I els pròxims dies ...

El temps s'inestabilitzarà una mica. Dilluns esperem algunes pluges poc abundants a punts de l'est de Catalunya, mentre que dimarts pot arribar una banda de pluja per ponent. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut