Tarda de tardor, amb alguns ruixats

Que la fresca no us agafi desprevinguts, perquè torna l'ambient de tardor al matí i al migdia. El temps serà molt assolellat, amb alguna sorpresa a la costa central

Néstor GómezActualitzat

La calor dels darrers dies, amb valors que han tocat els 30 ºC, no es tornaran a repetir. L'aire a Catalunya s'haurà renovat i d'aquí el descens de les temperatures.

Sol i amb alguna sorpresa

La tarda serà molt assolellada. Els núvols quedaran restringits a l'entorn del Montseny, Pirineu oriental i a la costa Central. Al Ripollès podrà ploure a la tarda i entre el Garraf i el Maresme a darrera hora del dia. La màquina del vent bufarà als dos extrems del país amb cops moderats, la tramuntana a l'Empordà i el mestral al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. Ja de matinada els cops de vent superaven els 90 km/h a Portbou i els 55 al massís del Port.

Temperatures avall

Les màximes també cauran, sobretot a la costa. Les màximes més altes passaran dels 30 ºC dels darrers dies a valors de 25 ºC.

I els propers dies...  

S'esperen pluges cap al País Valencià i les Balears. En canvi, Catalunya es quedarà al marge d'aquesta situació. El temps serà assolellat el que queda de setmana amb una lleugera recuperació de les temperatures.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut