Tarda de sol i núvols prims

Alberto AlcántaraActualitzat

Diumenge no fa net del tot, però tenim moltes estones de sol i un ambient suau a migdia. La proximitat d'un front càlid portarà més núvols a última hora. El vent anirà girant a ponent i sud-oest.

Moltes clarianes

Una gran part del dia serà de cel assolellat o una mica enteranyinat pel pas d'alguns núvols prims. La zona on hi haurà més núvols compactes serà el vessant nord del Pirineu. Fins i tot hi plourà una mica a la tarda i al vespre. La cota de neu estarà situada al voltant de 2.300 metres. A la resta, el sol mig enterbolit a estones serà el protagonista, però de cara al final del dia arribarà una altra banda, més extensa i compacta, de núvols alts i mitjans. El cel quedarà tapat o enterbolit a la nit.

Màximes en lleuger ascens

Tindrem un matí fred o fresc en general, amb temperatures de primera hora molt semblants a les de dissabte, amb petites pujades o baixades. La temperatura de migdia serà una mica més alta en general, amb un ascens puntualment més moderat a punts del Pirineu i de la Catalunya Central i el quadrant nord-est. Quedarem entre els 19 i els 27 ºC en conjunt, però una mica per sota dels 18 ºC al Pirineu.

I dilluns...

El pas de la banda de núvols pot portar alguns ruixats cap al nord i cap a l'est. El mestral i la tramuntana s'enfortiran al final del dia. Farà menys fred a primera hora però baixaran les màximes a les comarques de Girona i a la costa Central.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut