Tarda de sol i ambient suau

Acabem la setmana amb una sèrie de dies tranquils que garanteixen la pau meteorològica per la Diada de Sant Jordi
Alberto Alcántara

Pantà de Sau (Josep M. Costa)

L'anticicló envaeix Catalunya i fa pujar la pressió atmosfèrica, ja molt propera als 1.030 hPa. Aquesta situació es traduirà en estabilitat atmosfèrica que s'allargarà fins més enllà del cap de setmana, però amb data de caducitat.

Poc més que sol

El temps serà radiant durant tot el dia. Les boires s'han concentrat a primera hora cap a la conca de Tremp o en algunes fondalades de la Catalunya central. El temps de la tarda no oferirà novetats, persistirà el sol i només apareixeran alguns núvols de bon temps cap al Prepirineu i sobre les muntanyes properes al mar.

Contrast tèrmic

De bon matí s'imposarà el fred al Pirineu, amb algunes glaçades que han baixat fins a punts de la Catalunya central i el nord-est. Tot canviarà de cara al migdia, quan amb el sol que lluirà pujaran amb rapidesa cap a valors lleugerament superiors als 20 ºC.

I el cap de setmana...

Sense gaires novetats. L'ambient assolellat i agradable serà el protagonista dissabte i, en general, la Diada de Sant Jordi, en coincidència amb la tradició climàtica. El pròxim canvi de temps arribarà dimarts.

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS