Tarda de ruixats localment forts

La tarda de divendres portarà ruixats localment intensos. Tingueu a la vora el paraigua.

Alberto AlcántaraActualitzat

Els primers tres dies sencers de la tardor seran uns dies insegurs, amb presència de núvols a tot el litoral pel vent humit que bufarà de mar cap a terra. A més, l'aire fred a 5.500 metres ajudarà a reactivar els ruixats durant les tardes.

Dia de núvols i ruixats

El dia ha començat amb algun ruixat matinal al litoral de Tarragona i amb més clarianes cap a les comarques de Girona. A mig matí han començat a desenvolupar-se nuvolades i a migdia ja descarregaven més ruixats, tant al prelitoral sud com al Pirineu. A la tarda continuarà la inestabilitat de manera més general, però sobretot en aquests dos eixos del Pirineu i el prelitoral i costa. Seran les hores on pot ploure a qualsevol indret del país, amb l'excepció de l'Empordà, on el cel estarà variable. Els ruixats seran localment intensos. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís per aquest motiu.

Temperatures frenades

Tot i els núvols, les temperatures marcaran valors similars als darrers dies al migdia, amb caloreta a l'interior i una mica de xafogor a la costa. Les temperatures més altes del país rondaran els 28 ºC. Els núvols de la nit i matinada han fet pujar les mínimes, i el fred de primera hora ha quedat més restringit a alguns racons de les valls del Pirineu.

I el cap de setmana...

El temps continuarà força insegur, amb estones de treva però amb presència de ruixats, sobretot al litoral i prelitoral català. L'ambient continuarà sent suau.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut