Tarda de núvols en augment

Si voleu un dia de sol, gaudiu d'aquesta jornada tan lluminosa allà on no hi hagi boira. Les temperatures ens recordaran que anem cap a l'hivern. Dissabte tornaran els ruixats

Alberto AlcántaraActualitzat

Tot i la millora en el temps, seguim sota la influència de la gran pertorbació situada sobre la península Ibèrica, un parèntesi de bon temps que es va iniciar dijous i acabarà a darrera hora de divendres.

Sol i boires

El dia matí ha estat assolellat a gran part del país. Només alguns matisos han trencat el gran domini del sol. Les pluges dels darrers dia faciliten la formació de boires des de la matinada. Els bancs de boira o núvols baixos s'han desfet a molts indrets, però a migdia encara quedaven restes en forma de boira alta cap al pla de Lleida. A la tarda, per les Terres de l'Ebre apareixeran teranyines de núvols prims i núvols mitjans que ens anunciaran un imminent canvi de temps que arribarà dissabte. També es veurà mig ennuvolat a les comarques del nord-est.

Ambient fred o fresc

Una segona matinada de cel serè permet que les temperatures de primeres hores del dia siguin fredes a l'interior i Pirineu, amb glaçades. Fins i tot a la costa baixaran per sota dels 10 ºC. Pel que fa a les màximes, es mantindran sense canvis i els valors més alts del dia se situaran a l'entorn dels 16 ºC. Només als llocs amb el matí emboirat quedaran més frenades.

I el cap de setmana...

La pertorbació tornarà a actuar enviant línies d'inestabilitat, menys intenses que la de dimecres. La primera portarà alguns ruixats dissabte. Les temperatures pujaran.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut