Tarda de núvols en augment i ambient suau

El cap de setmana començarà amb un dissabte de temps tranquil, amb vents més encalmats. Els núvols aniran a més al llarg de la tarda, i entre el vespre i diumenge tornaran les precipitacions al Pirineu. A migdia, les temperatures seran més suaus. Diumenge, pujaran encara més.

Actualitzat

Del sol als núvols prims

La primera part del dia ha estat de cel assolellat. De cara a la tarda arribaran núvols prims per ponent, indicatius de l'arribada d'un petit front. A tot estirar, estarà més tapat cap a la Vall d'Aran, fins i tot poc començar la precipitació. Serà cap al vespre quan arribaran núvols més compactes en general i alguns ruixats més extensos al Pirineu occidental. La cota de neu haurà pujat cap als 1.900 metres. Al llarg de la matinada, les precipitacions seran una mica més abundants.

Menys vent

La ventada minvarà, però de matinada encara hem tingut cops forts al Pirineu,  l'Alt Empordà i les Terres de l'Ebre. A partir del matí, el vent no passarà d'algun cop moderat de manera puntual cap a l'extrem sud o el cap de Creus.

Més fred al matí,  migdia suau

La matinada serena i menys ventosa ha portat més fred a primera hora. El descens tèrmic ha estat general, i les temperatures han caigut entre 4 i 12 ºC. En canvi, les màximes seran més altes. L'augment serà més notable al Pirineu.

I diumenge...

Començarem el març amb vents més aponentats i temperatures en ascens, tant les màximes com les mínimes. Serà un dia de cel canviant, amb núvols matinals, clarianes durant les hores centrals del dia, i nous núvols al final. Les precipitacions més abundants cauran de matinada al Pirineu. A partir del matí, minvaran.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut