Tarda de més núvols que no pas pluja

El temps fa un tomb i anem directes cap al domini dels núvols. El paraigua farà servei a estones i no pas arreu del país

Alberto AlcántaraActualitzat

Catalunya es troba sota la influència d'una gran pertorbació situada a l'oest de la península Ibèrica. Durant el que queda de setmana estarem en el sector càlid de la borrasca amb una massa de núvols procedent del nord d'Àfrica carregada de pols en suspensió. Plourà fang.

Núvols i estones de pluja minsa

Les pluges s'han avançat, i hem començat divendres amb dos línies de plugims molt minsos, una cap al terç nord, i una altra cap al litoral Central. Al llarg del matí els núvols han envait tot el país. Les precipitacions han estat minses en general i carregades de pols, és a dir, pluja de fang.  De cara a la tarda esperem més núvols que no pas pluja, malgrat que en poden caure de manera minsa, dispersa i intermitent, i sempre de manera més probable cap al litoral i prelitoral sud.

Temperatures altes

Si bé les temperatures màximes es quedaran més curtes, la massa d'aire càlid que ens envaeix farà que la davallada sigui molt suau, amb valors allunyats dels 26 ºC però superiors als 20 ºC a gran part del país.

I el cap de setmana...

El temps rúfol de divendres tindrà continuïtat durant tot el cap de setmana. S'esperen uns dies grisos, amb poques ullades de sol i algunes pluges febles. L'ambient continuarà suau.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut