Tarda de divendres amb soll a bona part del país

Recta final de setmana amb més sol i amb ascens de les temperatures

Alberto AlcántaraActualitzat

Després de la tempesta arriba la calma. Diem adéu als ruixats i tempestes que van descarregar ahir i entrem en uns dies més tranquils. Tot i així, s'esperen alguns ruixats al litoral.

Més sol i pocs ruixats

Ja de bon matí el temps s'ha vist força assolellat a bona part del país, amb boires i bancs de núvols baixos a les planes i valls i cap a ponent, amb tendència a minvar. També hi ha hagut nuvolositat residual cap a la costa, uns núvols baixos que, més o menys trencats, es mantindran durant moltes hores. Finalment, també han arribat alguns núvols prims des de l'oest

El sol continuarà lluint a la resta del país durant la tarda, amb la novetat d'alguns núvols d'evolució a punts de muntanya, al prelitoral i al Pirineu. A final del dia arribaran alguns núvols prims més pel nord-oest.

Temperatures avall i amunt

A primera hora del matí hem tingut temperatures bastant més fresques o fredes que les de dijous. Les mínimes han baixat entre 4 i 6 graus en genera. En canvi, les màximes pujaran arreu del país, sobretot a les comarques on el sol es vegi més. Els valors més alts del dia tocaran els 26 ºC.

I el cap de setmana...

S'espera un cap de setmana amb més sol que núvols, però no serà 100% estable. Hi haurà més nuvolositat cap a la costa. Les tempestes que tindrem durant els propers dies entre Catalunya i les Balears poden tocar el litoral central i sud, sobretot diumenge, tot i que de manera aïllada. Les temperatures baixaran una mica més.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut