Tarda de dilluns de tempestes i calamarsa a l'est de Catalunya

A Molló, concretament al veïnat de Fabert, s'han recollit 38 l/m2, mentre que a Garriguella el pluviòmetre ha totalitzat 37 l/m2

Actualitzat

La tarda de dilluns ha portat novament ruixats i tempestes, localment forts. A Molló, concretament al veïnat de Fabert, s'han recollit 38 l/m2, mentre que a Garriguella el pluviòmetre ha totalitzat 37 l/m2. La calamarsa ha estat present en alguns, sobretot al voltant del Pirineu, Osona, Alt Empordà, Selva i algunes comarques pròximes. No hi ha hagut afectació a zones fruiteres o hortícoles, tot i que, ben segur, alguna horta local n'ha patit les conseqüències.

 

A diferència d'aquest diumenge, no hi ha hagut ratxes tan fortes de vent ni calamarsa tan gruixuda o pedra. De cara a aquest dimarts, tornaran les tempestes de tarda al Pirineu, Prepirineu, comarques de Girona i comarques de Barcelona. Al matí, farà sol, però el vent bufarà amb força a les Terres de l'Ebre i moderat al nord del cap de Creus.

El dimecres, no canviaran les coses i la variabilitat primaveral es mantindrà. A finals de setmana, la temperatura podria pujar de forma notable a tot el país.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut