Tarda de cel mig enterbolit com aperitiu dels núvols del cap de setmana

La recta final de la setmana ve amb molts núvols, alguns ruixat i possibles pluges. Adéu al dia tan assolellat i càlid de Sant Jordi. Ens creua un front càlid amb molts núvols divendres però molt poca aigua. Ambient temperat, amb valors elevats.

Actualitzat

Divendres és un d'aquells dies en què el sol s'apagarà al llarg de la jornada. Caminarem pel carrer amb els ulls allargats o mig clucs per la gran lluminositat que reflectiran els núvols prims. Dues recomanacions: ulleres de sol i, si us agrada la fotografia, aprofiteu l'alba, que serà ben rogenca.

De cel translúcid a cobert

El matí ha estat marcat per l'arribada d'un bon feix de núvols prims que han esmorteït el sol, a la vegada que han avançaran cap a l'est. A migdia es veien força trencats, en alguns indrets no fan gaire la guitza, però al llarg de les pròximes hoers s'acostaran més núvols alts i mitjans, més densos, i la sensació ja no serà de sol, més aviat de cel enterbolit, sobretot cap a l'oest. Al final del dia estarà més tapat de núvols mitjans. Tot i així, de plugims en cauran pocs, minsos i restringits a l'Alta Ribagorça.

Temperatures altes

Les temperatures es mantindran molt altes, tant mínimes com màximes. Les temperatures matinals han estat suaus i gairebé lliures de glaçades a causa dels núvols que hem tingut durant la nit. Les màximes, per la seva banda, seran altes perquè ens envairà una massa d'aire càlid que arribarà des del nord d'Àfrica.

I el cap de setmana...

Si heu d'aprofitar un dels dos dies del cap de setmana, millor dissabte que diumenge. El primer dia del cap de setmana serà variable i amb quatre gotes. Diumenge arribarà un sistema frontal que durà molts núvols i pluges a partir del migdia.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut