Tarda de calor moderada i alguns ruixats

El cel assolellat i unes temperatures molt moderades, fins i tot fresques o fredes al matí, marcaran el temps de la jornada

Alberto AlcántaraActualitzat

Dijous recuperem una certa calma després dels ruixats de dimecres, malgrat que l'estabilitat no serà total. La tramuntana i el mestral continuaran bufant, amb més o menys força, al llarg del dia, sobretot el mestral. La temperatura continuarà molt moderada.

Poc moviment

El dia ha començat amb una banda de núvols en retirada, situada a primera hora sobre la vertical de la costa. També hi haurà núvols baixos residuals cap a la Vall d'Aran i alguns de dispersos i puntuals a zones d'interior de Catalunya. El sol s'anat imposant en general, tret del vessant nord del Pirineu.

El sol afavorirà el creixement de nuvolades d'evolució de cara a la tarda. Com encara queda una mica d'inestabilitat, esperem la formació d'alguns ruixats o tempesta cap al Pirineu i l'interior de Girona, puntualment amb intensitat moderada. A la resta farà sol o creixeran nuvolades d'evolució sense conseqüències.

Nova refrescada matinal

Després de l'important davallada de les mínimes de dimecres, hem tornat a tenir una matinada molt suportable, fins i tot més fresca o freda a molts indrets. A primera hora hem tingut 2 o 4 ºC més baixos a moltes comarques.

Les màximes seran molt similars a les de dimecres, potser un pèl més altes per l'ajuda del sol. En tot cas, no anirem molt més enllà dels 30 o 31 ºC. Ens mantindrem lluny dels valors extrems de fa uns dies.

I divendres...

Serà un dia de cel variable, amb núvols poc compactes, tret d'alguns de baixos al litoral i alguns ruixats de tarda al nord-est. Bufarà una mica de mestral i tramuntana. Hi haurà pocs canvis en la temperatura.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut