Tarda amb risc de ruixats puntuals a la meitat oriental i temperatures més baixes

El temps dual continua un dia més, amb presència de més núvols a la costa i amb risc d'alguns xàfecs minsos en general a l'est del país, malgrat que també amb alguna tempesta intensa

Actualitzat

Diumenge s'accentua una mica la inestabilitat. Entrarà més aire fred i alguna de les tempestes que es desenvoluparan a prop de la costa seran puntualment intenses. En general, però no hi haurà gaire pluja.

Entre el sol i els núvols

De nou hem tingut un matí amb núvols matinals a la meitat est de Catalunya, a tot l'entorn de la costa Central i el prelitoral. De tots aquests núvols han caigut alguns ruixats, tot i que els més forts han caigut de matinada. Ha fet més sol a la resta.

Aquests núvols a la façana litoral es mantindran durant la tarda. Amb el pas de les hores, la nuvolositat d'evolució s'afegirà al Pirineu. Tot plegat podran caure alguns xàfecs, puntuals i minsos al Pirineu i nord-est, i algun de més intens cap a la costa sud. En aquest cas, el risc continuarà durant la matinada.

Temperatures més baixes

A primera hora hem tingut valors més baixos en general, tret de punts del litoral i prelitoral de Tarragona i el sud de Barcelona. Les temperatures màximes també seran més baixes en conjunt, amb descensos de 2 o 3 graus en molts indrets.  

I dilluns...

Tindrem la mateixa dinàmica de núvols a la façana oriental. Si hi ha precipitació serà en quantitats molt minses en general.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut