Tarda amb pocs núvols i cap de setmana amb novetats

Divendres acabarem una tongada de dies tranquils, dins l'estiuet de Sant Miquel, però arriba el cap de setmana amb un canvi de temps

Alberto AlcántaraActualitzat

Si voleu un dia tranquil de cap a cap, aprofiteu divendres. Durant el cap setmana ens creuarà un sistema frontal que deixarà ruixats, tot i que també tindrem estones de sol.

Tarda assolellada

El sol ha lluït durant el matí a la majoria de comarques, només matisat pels núvols baixos i boires a punts de la costa Daurada i a punts d'interior de Barcelona i Girona. A la tarda creixeran núvols al Pirineu, però no s'esperen pluges. Caldrà esperar al cap de setmana per obrir el paraigua. A última hora s'acostaran núvols alts per l'oest, amb tendència a avançar durant la matinada.

Calor estancada

Arribem a la darrera jornada de setembre amb temperatures de la primera quinzena. Les mínimes han pujat una mica, malgrat que ha continuant fent fresca o fred al Pirineu. Al migdia s'imposarà la caloreta o la calor, amb màximes que s'acostaran als 30º C. Compte amb el gran contrast de temperatures entre el matí i el migdia perquè podeu caure refredats.

I el cap de setmana...

No plourà ni durant tot el cap de setmana ni a tot el país. Ara bé, tindrem una mica de moviment atmosfèric. Dissabte passarà un front que reactivarà els xàfecs  al Pirineu. Diumenge tindrem nuvolositat més abundant durant més estones.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut