Tarda amb més ullades de sol i amb ascens de les temperatures

Acabem la setmana amb un dia amb més estones de sol, però no a tot arreu. També pot ploure una mica en alguns indrets

Alberto AlcántaraActualitzat

Diumenge no farà net, però els núvols es veuran més trencats a estones i les pluges minvaran. El vent del sud es reactivarà al Pirineu i bufarà moderat a estones.

Núvols residuals

El dia ha començat amb núvols baixos abundants repartits per bona part del país, i també amb una banda de núvols als en moviment des de l'oest, fins i tot amb alguns plugims al quadrant nord-oest i al vessant sud del Pirineu. La tendència ha estat a l'obertura de clarianes a molts indrets.

La tarda continuarà marcada pels núvols més abundants cap al vessant sud, amb persistència de les pluges febles,  i per un cel més assolellat o variable a la resta. Cap al vespre tornarà a tapar-se a les comarques costaneres, sobretot a la costa Central i a la costa Daurada. De fet, no descartem noves precipitacions, febles i poc abundants, en aquests sectors, tot i que més probables a la costa de Tarragona. També arribaran alguns xàfecs més abundants cap al nord-oest.

Temperatures més altes

El fred matinal quedarà mitigat pels núvols de la matinada. La temperatura de primera hora ha estat similar o una mica més alta que la de dissabte. És al Pirineu on la temperatura mínima ha fet un salt de 7 o 8º C respecte ahir.  A migdia, la força del sol i el vent de sud impulsaran la recuperació de les temperatures màximes, sobretot a les comarques d' interior de Girona. Alguns valors s'enfilaran cap als 25º C.

I dilluns...

Dia marcat pel vent càlid i humit. La nuvolositat serà abundant sobretot al principi i al final del dia, amb més clarianes durant les hores centrals. Hi haurà risc d'algunes precipitacions poc abundants en general. Pujaran les mínimes i també les màximes en general.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut