Tarda amb més sol que núvols

El temps serà força tranquil el que queda de setmana. Només petits detalls diaris faran variar una mica el pronòstic, que es complicarà més cap al final del pont. L'ambient serà una mica càlid durant les hores centrals del dia.

Alberto AlcántaraActualitzat

Arriben dies tranquils, en què l'estabilitat abraçarà tot el país. A més, la pertorbació situada cap a Galícia, que és l'exhuracà "Joaquín", ens facilitarà l'arribada d'aire una mica més càlid i impulsarà el termòmetre amunt. El canvi de temps arribarà durant la recta final del cap de setmana llarg.

Divendres, amb més sol que núvols

El dia serà molt assolellat en general. Durant el matí només hem vist núvols baixos residuals a la costa i punts del nord-est. Les úniques nuvolades actives han descarregat davant de la costa Daurada.

A la tarda, la novetat vindrà de les nuvolades que creixeran al Pirineu i punts del nord-est, i també per alguns núvols baixos que entraran des del mar cap a l'Empordà, el Gironès i la Selva. Aquests núvols, seran localment una mica amenaçadors i poden deixar alguna precipitació molt minsa.

La tramuntana bufarà durant tot el dia a l'Empordà amb intensitat moderada. Les temperatures es mouran poc: les mínimes han pujat o baixat grau amunt o grau avall. Les màximes, en tot cas, pujaran lleugerament.

I el cap de setmana llarg...

Mireu d'avançar al màxim els vostres plans per a aquests tres dies: la influència de l'exhuracà "Joaquín" anirà en augment. No us amoïneu, perquè arriba a la península Ibèrica convertit en una borrasca convencional amb nom singular. Dissabte serà el dia més tranquil dels tres. Diumenge arribarà una línia d'inestabilitat que portarà més núvols i quatre gotes. Dilluns, arribaran núvols més actius i ruixats més abundants de cara a la tarda.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut