Tarda amb força sol i cap de setmana de tardor

Aprofiteu el temps assolellat de divendres, el cap de setmana tindrem un important canvi de temps

Alberto AlcántaraActualitzat

Si sou amants del sol i de la caloreta, perquè us agrada ser a l'aire lliure, gaudiu i aprofiteu el bon temps de divendres. Dissabte tindrem un contundent canvi de temps que ens obligarà a agafar el paraigua i alguna peça de roba extra i oblidada a l'armari.

Sol i pocs núvols

El temps serà molt assolellat arreu del país i durant tot el dia; tot i així tenim algunes excepcions. Hem tingut núvols matinals a l'entorn de la Costa Brava sud i la costa central, amb alguns ruixats anecdòtics, més enllà del què ha deixat més de 20 mm a Blanes de matinada, amb 

El cel continuarà força assolellat a la tarda, tot i la presència d'alguns núvols d'evolució cap al nord-est i dels núvols residuals a la costa. Al final del dia, la nuvolositat augmentarà al sud de la Costa Daurada, i fins i tot arribaran les primeres gotes, indicatives del canvi de temps de cara a la matinada.

Ascens tèrmic

Serà un dia de temperatures agradables i amb una mica de caloreta a migdia. Les màximes de la jornada tocaran tímidament la xifra dels 30 ºC a les Terres de l'Ebre i al pla de Lleida. Les mínimes han baixat molt lleugerament.

I el cap de setmana...

Arriba el temps de tardor. No tindrem un cap de setmana passat per aigua, però sí que caldrà obrir el paraigua en alguns indrets el dissabte. El que sí que tindrem és una bona refrescada a partir de la tarda, que ens farà mirar l'armari per escollir la peça de roba més indicada segon l'indret del país. Un ambient amb una clara olor de tardor. Diumenge, la temperatura de migdia tornarà a pujar a molts indrets.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut