Sol, núvols en augment i ruixats a la tarda

Aprofiteu l'ambient suau d'avui, a partir de demà clatellada de les temperatures i retorn a l'hivern

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

Avui es mantindrà el temps més o menys tranquil, si bé, una mica de fred a mitja atmosfera afavorirà grans nuvolades a la tarda. El vent més destacat per la intensitat serà la tramuntana, que bufarà moderada i amb cops forts a l'Empordà. També poden donar-se alguns cops destacats als cims del Pirineu.

Més núvols

Els vents humits dominants a la costa central i la Daurada faran que el cel es vegi més carregat de núvols en aquest sector del litoral, sobretot al principi i al final del dia en forma de núvols baixos o boires, sobretot a l'entorn de l'Ebre. També hi haurà algunes boires matinals al pla de Lleida i al prelitoral. Un cop marxin les boires el sol s'imposarà a tot l'interior i comarques de Girona.

A la tarda, a banda de la nuvolositat a la façana litoral, s'esperen núvols d'evolució al Pirineu, Prepirineu, comarques del nord de Barcelona i l'interior de Girona, amb possibilitat d'alguns ruixats.

Darrer dia càlid

Les temperatures mínimes seran similars o una mica més altes que les de dilluns, mentre que les màximes tendiran a baixar a molts punts de la façana litoral, i a pujar lleugerament cap a l'oest. Serà el darrer dia càlid, amb màximes superiors als 25 ºC. A partir de dimecres notable descens de les temperatures.

I dimecres...

De l'ambient d'estiu a l'hivern. Una massa d'aire fred farà caure les temperatures de manera dràstica, amb glaçades, i tornarem a a agafar la jaqueta gruixuda.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut