Sol i quatre nuvolets

L'estabilitat s'aferra, el sol es reafirma i el fred matinal es queda

Néstor GómezActualitzat

Arriben dies tranquils on el sol i les temperatures al migdia seran agradables. Ara bé, l'atmosfera no es mantindrà immòbil molts dies, s'espera l'arribada d'un front durant el proper cap de setmana que portarà neu, vent i sol.

Sol i núvols prims

L'estiuet de Sant Martí ha arribat una mica tard, però ha arribat. El temps d'avui ofereix un dia ben tranquil, amb un gran domini del sol, amb algunes teranyines de núvols prims. Apareixeran alguns bancs de boira puntuals i de curta vida al nord de la Segarra, Solsonès i a altres punts del Prepirineu. 

Contrast tèrmic

El fred matinal serà compensat amb temperatures més suaus al migdia. De bon matí, les temperatures es mantindran baixes a les fondalades del Pirineu i al pla de Lleida amb algunes glaçades. En canvi a les cotes altes del Pirineu pujaran força les temperatures i apareixerà la inversió tèrmica. Al migdia, l'ambient se suavitza una mica amb unes màximes que pujaran un parell de graus, en general. Els valors més alts del dia tocaran els 20 ºC al Baix Ebre i en punts del prelitoral. 

I els propers dies...

Sol fins divendres. Divendres a la tarda ens creuarà un primer front que obrirà les portes al vent, amb aires nous, frescos i renovats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut