Setmana amb calma meteorològica

El començament de la setmana estarà marcat novament per les altes pressions. En aquest cas, l'anticicló ens portarà la calma total, un temps amb pocs núvols i sense vent, però amb algunes boires.

Néstor GómezActualitzat

Amb l'anticicló assentat al centre de França, el temps d'avui es preveu molt tranquil. Els vents del nord de les últimes hores tendiran a desaparèixer i els núvols seran poc abundants.

En conjunt, esperem un nou dia de cel força serè, amb més probabilitat de formació de boires més duradores. També esperem més formació de núvols baixos a l'entorn del litoral. En qualsevol cas, no hi haurà cap obstacle per tenir una nit de Reis per abrigar-se, però plàcida. Un matí més, el fred serà intens a les zones enclotades i a les fondalades de les valls del Pirineu, on apareixerà la inversió termica.

Les temperatures no canviaran gaire respecte als valors de diumenge, i es mantindrà la inversió tèrmica i el contrast entre els matins freds i els migdies relativament suaus, amb l'ajuda del sol.

I per Reis...

Els Reis no hauran portat cap pertorbació i, per tant, tindrem pocs canvis respecte al dia anterior. Domini de l'anticicló i presència del sol per damunt dels pocs núvols i les boires.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut