S'acaba el pont amb estabilitat i molt núvols

Anticicló i altes pressions no sempre es tradueixen en un sol esplèndid. Acaba el pont amb núvols i algunes febles precipitacions

Actualitzat

Un sistema frontal arribarà a darrera hora del dia i fregarà el Pirineu. Com que es trobarà en territori enemic, amb altes pressions, durà més núvols que pluges.

Dia tèrbol

S'acaba el pont amb un dia tèrbol, molt similar a dilluns. Predominaran els núvols des de primera hora del dia. El sol lluirà al Pirineu durant tot el matí. A partir de la tarda, l'acostament d'un sistema frontal des d'Aragó farà augmentar els núvols arreu del país. El cel quedarà més cobert a darrera hora del dia al Pirineu de Lleida, amb possibilitat d'alguna feble precipitació al vessant nord, a cotes de 1.700 metres.

Ambient suau

Les temperatures són força normals per aquestes dates, sense extrems, ni calorades ni fredorades. Els núvols de la nit afavoriran que les glaçades siguin puntuals i localitzades a les valls del Pirineu. Al migdia, el poc sol que llueixi elevarà les temperatures lleugerament per sobre dels 16 ºC.

I els propers dies...

Les altes pressions i l'estabilitat ens acompanyaran durant tota la setmana. A partir de dimecres tornarem a veure el sol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut