Retirada dels núvols i arribada del sol

A partir d'avui, els núvols aniran a menys i el sol acabarà dominant la segona meitat de la setmana

Néstor GómezActualitzat

No teniu la sensació que fa molts dies que no tenim un dia de sol radiant? Doncs els dies de cel ennuvolat han arribat al final i potser, la setmana que ve els trobarem a faltar. S'acosta un bon grapat de dies de sol.

Camí del sol

El matí encara es llevarà amb núvols, sobretot a prop de la costa i a les valls i planes interiors per boires, fins it tot la pluja ha aparegut a l'Alta Ribagorça. El dia s'ha llevat amb clarianes a la Terra Ferma i Catalunya Centra i guanyaran terreny durant la tarda. Tarda assolellada amb alguns núvols a les comarques de Tarragona, només cauran alguns ruixats puntuals i dispersos al Pirineu de Girona. La tramuntana apareixerà a partir de la nit a l'Alt Empordà.

Temperatures de finals d'estiu

L'ambient continuarà càlid, amb temperatures clarament superiors als valors habituals per aquestes dates, tant en mínimes com en màximes. A la costa, si heu posat el nòrdic al llit potser us farà nosa, les mínimes seran altes properes als 20 ºC. Les màximes continuaran elevades. Els valors més alts del dia poden superar els 26 ºC a punts de les Terres de l'Ebre i a Ponent.

I els propers dies...

A partir de dijous arriba el sol per quedar-se. Encara dijous hi haurà núvols al Camp de Tarragona i al delta de l'Ebre amb algunes gotes, però a la resta del lluirà el sol. El cap de setmana llarg, per la festivitat de l'1 de novembre, sembla que serà molt assolellat amb unes temperatures ben suaus a tot el país, sense el fred habitual de Tots Sants.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut