Reis amb placidesa i setmana amb pocs canvis

Un dia de Reis plàcid amb les pertorbacions de vacances, lluny de Catalunya. L'ambient matinal serà molt fred, amb gebrades i glaçades, mentre que al migdia les temperatures seran més suaus.

Néstor GómezActualitzat

El potent anticicló d'hivern que ens abraça no dóna el braç a tòrcer, ens acompanya i acompanyà dies i més dies.

Més sol que boires. El dia de Reis serà molt assolellat a tot el país, només apareixeran alguns núvols baixos a la costa i els bancs de boira a la plana de Lleida, Ribera d'Ebre, altiplà de la Segarra, Bages, Osona i conca de Tremp. L'ambient de bon matí serà fred, amb gebrades i glaçades a tot l'interior, tal com ha passat els últims dies.

A la tarda, la major part de les boires marxaran, però en quedaran restes a la Terra Ferma i nord de la depressió central, on seran persistents amb un l'ambient fred durant tot el dia. A la resta del país, les màximes es mantindran tímidament per sobre dels 15 ºC al litoral i prelitoral de Barcelona i Girona.

Si us acosteu a la costa, observeu les minves de gener a les roques, veureu el nivell del mar molt baix.

I els propers dies...

Sense canvis. S'acaben les vacances escolars i qui no vol tornar és el mal temps o les borrasques, que continuaran ben lluny de Catalunya fins a mitjans de mes com a mínim.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut