Tarda de divendres amb ingredients d'estiu

A la cerca de roba lleugera a l'armari, la calor va a més

Néstor GómezActualitzat

Després de les últimes pluges de dilluns, hem entrat en una altra dinàmica del temps. Estem davant el període més llarg des del 2018 amb dies sense precipitació. El sol ha guanyat alçada i la calor es fa sentir. Molta precaució amb el sol, no us refieu de l'ambient confortable. Ara el sol crema tant com si fóssim a finals d'agost, és a dir, crema solar a dojo.

Poc més que sol

El dia serà radiant de sol. De bon matí  han aparegut alguns núvols alts per la costa Brava i alguns de baixos a les Terres de l'Ebre, dispersos i poc significatius. 

A la tarda, amb la calor de les hores centrals del dia, creixeran núvols en punts de muntanya, sobretot al Prepirineu, puntualment amenaçadors cap a l'oest. Si deixen algun xàfec serà anecdòtic. A la resta, dominarà el sol.

Ambient càlid

Les temperatures seran força càlides al migdia, amb valors que superaran amb facilitat els 20º C a gairebé tot el país. Les més altes s'enfilaran una mica per sobre dels 25.

I el cap de setmana...

Serà un cap de setmana amb clara olor d'estiu. Farà sol, amb possibles ruixats puntuals de tarda al Pirineu només diumenge. La calor farà un pas més cap amunt, fregant els 30º C. Si s'arriba seran els primers 30º C de l'any.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut