Nuvolades que no van enlloc

Actualitzat

Durant el dia d'avui el cel ha estat força amenaçador. Fins i tot, fent ballar el cap a més d'un pensant si havia d'agafar el paraigua al sortir de casa. Aquests núvols baixos, que una jornada més han predominat a força sectors del litoral i prelitoral central, la majoria d'ells han tingut un cert desenvolupament vertical (tal com es pot apreciar a la imatge), però finalment han estat inofensius i no han deixat precipitacions pràcticament enlloc.

Aquesta dinàmica de temps, serà també la que dominarà de cara als propers dies. Seguirem amb núvols baixos que no acabaran de desaparèixer, tot i que cada cop seran més anecdòtics. Tot això, vindrà acompanyat d'unes temperatures que no experimentaran grans canvis. Es mantindrà l'àmbit càlid amb temperatures per sobre la mitjana a pràcticament tot el país.

Avui altre cop, s'han tornat a fregar els 30º C en alguns indrets del sud del país com és el cas de les terres de l'Ebre, on aquest Octubre, sembla que ja s'estan acostumant a superar aquesta xifra, com si d'Agost o principis de Setembre es tractés. Tot i això, a molts punts del litoral i prelitoral central, degut a aquests núvols baixos, les temperatures queden molt més frenades i els costa superar els 24 o 25 graus.

Anar al contingut