Nova setmana força assolellada i amb menys vent

Encetarem la setmana amb pocs canvis, amb un cel assolellat en general i amb un patró de vent de mestral i tramuntana afeblit i de menys abast que els últims dies

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

El temps anticiclònic es mantindrà aquest dilluns força assolellat. El vent encara serà un factor destacat. Bufarà el mestral i la tramuntana durant el matí, a les Terres de l'Ebre i a l'Alt Empordà. Amb el pas de les hores, quedarà una mica de tramuntana al cap de Creus. A última hora tornarà a revifar el mestral. 

Sol i poc més

El cel es veurà assolellat en general i durant bona part del dia. Al vessant nord del Pirineu eatarà cobert, amb estones de clarianes transitòries, però també amb algun plugim molt minso. A banda, durant les hores centrals del dia apareixeran algunes nuvolades d'evolució, al Prepirineu i a punts d'interior del nord-est. No han de deixar ruixats. Per últim, esperem alguns núvols prims entrant per l'oest de cara a la tarda.

Pocs canvis tèrmics

Tampoc no hi haurà grans variacions de temperatura. A primera hora del matí pujarà una mica respecte els valors de diumenge. A migdia, la temperatura també pujarà una mica més cap al terç nord. Assolirem els 27 o 28 ºC en els casos extrems.

I dimarts...

Passaran més núvols i les temperatures baixarn una mica. Possibilitat d'alguns ruixats al nord i nord-est, amb possibilitat que arribin també al litoral.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut