Nova estació i mateix temps

A primera hora de la tarda entrarem a la tardor, amb un temps sense gaires variacions

Néstor GómezActualitzat

L'estació astronòmica de la tardor arriba amb una atmosfera que es decantarà més cap a l'estabilitat que no pas en sentit contrari. L'aire que tindrem sobre Catalunya augmentarà una mica de temperatura i permetrà un nou ascens de la calor del migdia. Els ruixats minvaran.

Sol i núvols

Si bé l'estabilitat permetrà un temps molt assolellat a gran part del país, els núvols també tindran el seu protagonisme. El vent humit que bufarà de mar cap a terra a les comarques de Tarragona durant tot el dia farà que predominin els núvols i que, fins i tot, pugui caure alguna gotellada. A la tarda, apareixeran núvols al Pirineu de Girona que, en el cas del Ripollès i del nord d'Osona, podran deixar algun ruixat.

Màximes més altes

Mínimes i màximes pujaran lleugerament. El matí serà més suau, amb fred matinal només concentrat a les comarques del Pirineu. Farà una mica de calor durant les hores centrals del dia. S'esperen màximes que rondaran els 30 ºC, o els tocaran, al pla de Lleida i a la Ribera d'Ebre.

I els propers dies...

La recta final de setmana presentarà dos dies amb més núvols i ruixats: divendres i diumenge. Dissabte quedarà al mig amb temps assolellat, amb núvols a la costa i amb temperatures més altes. El canvi de temps més important sembla que arribarà a partir de la tarda de diumenge.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut