Nova i efímera baixada de la temperatura

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

El temps d'avui durà un nou descens de la temperatura. La tramuntana i el mestral seran reemplaçats per vents de llevant i gregal, que repercutiran en l'estat de la mar. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís per aquest motiu. Els ruixats apareixeran en els dos extrems del país.

Menys ruixats

El matí serà de cel ennuvolat a la Costa Daurada i l'extrem nord-est. A partir de mig matí o cap al migdia pot entrar algun ruixat per aquest sector. A la resta, farà més sol. La tarda també estarà marcada per la nuvolositat més abundant a tota la façana litoral sud i al quadrant nord-est. De precipitacions, si cauen, seran febles i aïllades a l'interior de les comarques de Girona.

Nou descens tèrmic

Compte perquè, de matinada, la temperatura baixarà de 2 a 8 graus. Les màximes també davallaran amb el canvi de vent, sobretot a les comarques tarragonines, el sud de Lleida i al quadrant nord-est. Els valors extrems quedaran sobre els 25-26 ºC.

I dimecres...

El dia serà més assolellat a ponent i al centre del país, i encara amb nuvolades a la façana litoral. Les temperatures pujaran a ponent i encara baixaran una mica a la costa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut