Nou brot de tornados a Oklahoma

Alberto AlcántaraActualitzat

Aquests dies estem parlant molt de tornados als Estats Units. És l'època ideal per a la formació de les grans tempestes que porten associats aquests fenòmens extrems, i més en la zona crítica coneguda com el carreró dels Tornados. Oklahoma és un dels estats inclosos en aquesta àrea. Durant les últimes hores, els caçadors de tornados han pogut gravar diverses mànegues.

Segons el Servei Meteorològic Nacional (NWS), dos tornados van toca terra aquest dijous en zones rurals del sud-oest de l'estat i un altre al nord-oest de Texas. Els tornados van aparèixer a prop de les ciutats de Duke, Corn i Crowell respectivament. No es van reportar ni ferits ni danys materials.

Un altre tornado  va ser  gravat des de l'interior d'un vehicle a prop de Lawton, també a Oklahoma. Les imatges mostren una mànega molt estàtica, com una gran columna que acaba per desfer-se al final del vídeo.

Entre dimarts i dimecres, els tornados van provocar víctimes mortals a Oklahoma, Wisconsin i Iowa. La setmana passada també es van produir diversos tornados a la mateixa zona, però en aquest cas sense víctimes.

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut