Més sol que boires i petites novetats

Temps de contrastos amb llums de boira o ulleres de sol, abrics o mànigues curtes

Néstor GómezActualitzat

L'estabilitat atmosfèrica persisteix amb el binomi sol i boires amb tot el que comporta segons l'indret. Predominaran les altes pressions i hi haurà poc espai per a les novetats. Ja s'albiren pluges i fred d'hivern.

Sol i boires

Un cop més, les boires envaeixen tota la Terra Ferma i les planes interiors com la del Bages i Osona, localment poden ser molt denses. Aquestes boires s'esvairan al llarg del matí. A la resta del país lluirà el sol. Una de les novetats serà que a la costa farà sol i no apareixeran els núvols dels darrers dies, la segona novetat del dia rau en l'arribada de núvols prims inofensius per l'oest del país.

 

 

Temperatures de contrastos

És temps de refredats per aquests contrastos tan marcats de temperatura. El matí serà fresc o fred arreu del país, amb valors més baixos per sota dels 0 ºC a punts de la Cerdanya, a la Vall de Boí i a la vall d'Àneu. Pel que fa al migdia, l'ambient serà suau, amb les màximes més altes del dia a l'entorn dels 20 ºC.

I els propers dies...

Dos dies més de tranquil·litat. Durant el cap de setmana ens creuarà un front que ens deixarà ruixats i obrirà les portes al fred d'hivern de cara a dilluns.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut