Més núvols a la costa i més sol a l'interior

Si esteu cremant els últims dies vora el mar i voleu prendre el sol, els núvols us faran la guitza.

Néstor GómezActualitzat

Si bé predominaran les altes pressions, no us fieu pas. El temps més inestable del dia es donarà a prop del mar. Les pluges de la matinada a la costa han deixat entre 1 i 10 l/m².

Ruixats al matí i a la tarda

Avui és un d'aquells dies en què els ruixats han aparegut de matinada, seran durant el matí i continuaran a la tarda, ara bé, no pas en el mateix indret. Els ruixats del matí es concentraran al litoral i prelitoral central, en la majoria dels casos seran febles, sense córrer l'aigua pel carrer. Els ruixats més intensos cauran sobre el mar. A la tarda, els núvols creixeran al Pirineu i descarregaran alguns ruixats al Pirineu oriental i Osona. Els ruixats seran força més febles, en intensitat i extensió, que els de dilluns. A la costa la tarda encara rondaran els núvols que s'espessiran cap al vespre i amenaçaran amb nous ruixats.

Temperatures avall

Després de la calorada de diumenge, les temperatures van començar a davallar dilluns amb les màximes i s'espera que dimarts li toqui el torn a les mínimes. La xafogor continuarà viva de matinada a la costa, tot i que, les temperatures baixaran una mica. La nit serà molt més suau a l'interior i al Pirineu on cauran entre 2 i 5 graus. Al migdia, l'ambient serà càlid i no tòrrid. Baixaran lleugerament a tot el litoral per la presència dels núvols costaners. Les màximes més altes del país superaran per poc els 30 ºC.

I els propers dies...

Dimecres tornaran els llamps i els trons, sobretot a la tarda. Uns ruixats que es presentaran cada dia i que ens farà seguir amb atenció l'actualització dels models meteorològics per veure on plourà finalment.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut