Més de 15 morts en les grans inundacions que afecten Grècia

Néstor GómezActualitzat

Les inundacions són notícia aquesta setmana a Grècia. Dimarts ja van afectar l'illa de Simi, a tocar de la península turca; i ahir van descarregar grans aiguats a la Grècia continental.

Les pluges torrencials han provocat la mort de, com a mínim, 15 persones i han deixat un panorama desolador a la província d'Àtica. La població més afectada ha estat Mandra, a uns 20 km d'Atenes, d'on són la majoria de víctimes. L'aiguat va ser sobtat i de gran intensitat, la qual cosa va fer que els carrers de Mandra es convertissin en torrents desbocats, carregats de terra pels despreniments de fang i roques que s'han registrat a les muntanyes, on van arribar primer les gran pluges. Els Bombers han rescat una norantena de persones de cases i, fins i tot, d'un autobús que havia quedat bloquejat en una carretera inundada. Les inundacions també han provocat inundacions a Mégara i Nea Péramos. 

Tot el país es troba en alerta taronja per pluges intenses, segons meteoalarm, una situació que es mantindrà de cara a divendres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut