Un últim dia d'estiu força calorós

Alberto AlcántaraActualitzat

Acabem l'estiu amb un anticicló, que no és gaire potent, però sí el suficient per garantir un temps força estable. L'acompanyen unes temperatures situades per sobre del normal.

Pocs núvols

Els núvols més significatius del matí han estat de tipus baix, i han aparegut a primera hora al nord de la costa central i en alguns punts d'interior, cap  a Osona, el Ripollès o la Garrotxa. A banda, també han circulat alguns núvols prims inofensius de nord-oest a sud.

La tarda serà de força sol, amb nuvolades d'evolució a punts de muntanya, però que no derivaran en ruixats o tempestes. Els núvols baixos del litoral no marxaran del tot. També es veuran alguns núvols prims dispersos anecdòtics.

Ambient calorós

La temperatura mínima ha estat una mica més alta en general, tret d'alguns punts de l'oest de Catalunya, amb inversió tèrmica, mentre que la màxima baixarà un parell o tres de graus. Tot i això, l'ambient serà calorós, i els valors extrems arribaran al voltant dels 32ºC.

I diumenge...

Arriba la tardor astronòmica, però el temps serà encara més estiuenc, amb una nova pujada de la temperatura i núvols poc importants.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut