L'ovni de Los Angeles era una altra cosa

El llançament del coet Falcon 9 de SpaceX il·lumina el cel de Califòrnia

Actualitzat

Aquest diumenge hi va haver una notícia sense precedents en la indústria de l'astronàutica. La Companyia SpaceX del multimilionari Elon Musk va aconseguir recuperar la fase de llançament del seu coet Falcon 9, que va aterrar automàticament a la base de les forces aèries nord-americanes de Vandenberg, a Califòrnia. Fins ara s'havia aconseguit en fase de proves, però en aquesta ocasió ha estat en una missió amb càrrega i en condicions reals.

L'enlairament va posar en òrbita el satèl·lit argentí SAOCOM 1A, de tres tones de pes, que es dedicarà a controlar el sòl. Tindrà aplicacions agrícoles, com el control de plagues, i també donarà informació de les zones costaneres i els oceans.

En el moment de la separació de la primera fase del Falcon 9, el combustible que encara hi havia als tancs va generar una bola de gasos acolorida que va il·luminar el cel de Califòrnia i va causar inquietud entre moltes persones.

L'alcalde de Los Angeles va publicar a les xarxes socials un desmentiment que deixava clar que no es tractava d'extraterrestres, sinó del llançament d'un coet des de la Terra.

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut