L'onatge diposita 4 tones de pedres a Las Palmas de Gran Canària

Actualitzat

L'onatge provocat pel temporal de vent va dipositar 4 tones de pedres a la zona del passeig de San Cristobal, al barri mariner de Las Palmas de Gran Canària. Els fets van passar dijous, però divendres els operaris municipals encara treballaven a la zona per reparar les destrosses provocades per la mala mar. Els operaris van retirar les pedres del passeig marítim i van dipositar-les a la platja.

El Consistori encara no ha quantificat el cost dels danys ocasionats, que també han arribat  a portes i finestres de les cases dels veïns. Hi ha desperfectes a plaques de marbre i llambordes del passeig. També s'han vist perjudicats tanques i cistelles col·locades pels aficionats amb motiu de la  Copa del Rei de Bàsquet.

Els vents van superar els 100 km/h en alguns indrets de Las Palmas el passat dijous. Les onades van arribar al voltant dels 4 metres. Dissabte, la situació està més normalitzada, tot i que hi ha cops de vent de 80 km/h en algun observatori de Las Palmas. L'onatge ha baixat per sota dels 3 metres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut