L'onada de calor es reforça aquest dissabte de cel variable

La dinàmica de calor torna a repuntar durant el cap de setmana. Dissabte domina el sol, però l'aire càlid porta alguns núvols prims que deixen el cel enteranyinat a estones.

Alberto AlcántaraActualitzat

Dissabte mantenim el temps estable, amb l'anticicló mediterrani i la baixa tèrmica al sud peninsular marcant la pauta meteorològica. Un nou dia de calor i sense pluges.

Sol o núvols alts

Esperem un dia de cel una mica variable en alguns indrets. De bon matí ja destacaven  els núvols prims residuals a punts de l'est i Pirineu. Amb el pas de les hores, els núvols matinals s'han anat desfent, de manera que a migdia en quedaven ben pocs. La tarda continuarà amb la dinàmica de cel assolellat o una mica enterbolit a estones: l'aire càlid arrossegarà més núvols alts i mitjans des del sud del país. De cara al final de la jornada, aquests núvols poden estar més localitzats al sud del país i a les comarques de Girona.

Més calor

Les mínimes han estat semblants a les de divendres en general, més altes a punts de les Terres de l'Ebre i a les comarques de Girona. Les màximes repuntaran a l'interior i ens mantindrem en valors superiors als 30º C gairebé arreu, fins i tot a la costa i al Pirineu. Els extrems quedaran a tocar dels 39º C. La majoria de comarques de Catalunya estan en avís del Servei Meteorològic de Catalunya per altes temperatures.

I diumenge...

El cel es veurà més assolellat. El vent de sud farà pujar les temperatures un esglaó més. La calor ens acompanyarà uns quants dies més.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut