Lent camí cap a l'estabilitat amb menys ruixats

A poc a poc, els ruixats de tarda van a menys, el sol a més i la calor es manté

Néstor GómezActualitzat

Les grans pertorbacions es passejaran per la façana atlàntica d'Europa i aquí només arribaran algunes cues dels sistemes frontals que lliscaran pel Pirineu. D'aquesta manera, la calor la tenim garantida per dies sense arribar a cap excés.

Més sol i menys ruixats

Temps assolellat de bon matí. Hi haurà alguns núvols a Girona, que duraran ben poc, i a les comarques costaneres, on trigaran una mica més a marxar. A la tarda, un cop més, apareixeran núvols al litoral sud, inofensius, i al Pirineu i serralada Transversal. S'esperen ruixats i alguna tempesta al Berguedà, Ripollès i Osona, que seran força més febles que els xàfecs registrats durant les darreres tardes.

Temperatures similars

Mínimes i màximes es mantindran amb valors similars als de dimecres. Potser les màximes es quedaran un parell de graus més curtes a l'interior de Barcelona i comarques de Lleida. Els valors més càlids de la jornada rondaran els 34 ºC al pla de Lleida i a la Ribera d'Ebre.

I els propers dies...

A mesura que avança la setmana, l'estabilitat s'assenta més sobre el país amb grans jornades de sol. Tot i així, no ens podem fiar de les tardes al Pirineu, on podrà caure cada dia algun ruixat. Les temperatures mantindran la tònica dels darrers dies.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut