L'abril comença amb núvols baixos a la costa i un descens tèrmic

Si març va acabar amb sol i calor, l'abril comença amb núvols i una davallada de les temperatures. Els núvols faran la guitza en unes poques comarques. La calor afluixarà però no desapareixerà. A partir de dijous tornarà el sol arreu.

Actualitzat

Si dimarts va ser el dia més càlid de la Setmana Santa, dimecres serà el dia en què els núvols faran més la guitza, sobretot a tothom que s'acosti a les platges de Barcelona i Girona.

Sol i núvols al litoral

Durant el matí encara s'han generat núvols de vent a punts de Tarragona i el Pirineu. Els núvols baixos matinals han tapat el cel de les comarques de Girona, del Maresme i del Vallès, i també del litoral i prelitoral de Barcelona. S'ha desprès algunes gotes anecdòtiques, dècimes de pluja.

A la tarda, aquests núvols es veuran més trencats, però no acabaran de marxar. A última hora, la nuvolositat pot recuperar territori a bona part de Barcelona i sud de Girona. A Tarragona i gran part de Lleida, la tarda serà de sol. A tot estirar, també a la nit pot tapar-se puntualment de núvols baixos a punts de la costa Daurada.

L'entrada de vent fresc de nord, i la presència de núvols baixos, farà davallar les temperatures màximes. Al migdia, les més altes rondaran els 21 ºC. Les mínimes també han baixat, tret de l'Empordà.

Vent de mestral ha bufarà fort a les Terres de l'Ebre durant la matinada, amb cops de fins a 90 km/h. Anirà minvant al llarg del matí. La tramuntana ha superat els 100 km/h a Portbou, i bufarà durant tot el dia amb intensitat moderada i cops forts a l'Alt Empordà.

I a partir de dijous...

Dijous i divendres seran dies tranquils. Estem pendents d'un canvi de temps que es dibuixa per dissabte o diumenge, amb la possible entrada d'un solc d'aire fred en altura, que podria portar alguns ruixats.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut