La tempesta tropical "Erika" avança pel Carib

La tempesta tropical "Erika" segueix el seu curs pel Carib. Els danys més greus confirmats són a l'illa de Dominica, on les pluges van provocar esllavissades de terra. Cuba i l' Estat nord-americà de Florida són els pròxims destins de la tempesta.

Alberto AlcántaraActualitzat

La tempesta tropical "Erika" ha resultat tràgica a l'illa de Dominica, on les esllavissades de terra han provocat almenys una vintena de morts i desenes de desapareguts. Aquesta nit ha passat per damunt de la República Dominicana i Haití.

A primera hora del matí, la tempesta es movia en direcció a Cuba, a uns 31 km/h, i portava vents sostinguts de 75 km/h. De cara a les pròximes hores, el Centre Nacional d'Huracans encara preveu pluges d'entre 75 i 150 mm, amb pics de 255 mm, tant a la zona d'Haití i la República Dominicana com a l'est de Cuba.

És probable que "Erika" es degradi a depressió tropical al seu pas per les àrees muntanyoses cubanes, però podria reforçar-se de nou abans d'arribar a la península de Florida. En aquest cas, podria arribar a la zona de Miami amb vents de gairebé 100 km/h.

.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut